Hakala Jukka: Valheet joihin uskomme


 Valheet joihin uskomme on kertomus unelmista, kunnianhimosta ja bisnesmaailman likaisesta pelistä Mikä on oikein ja mikä tavoittelemisen arvoista? Koukuttava, hauska ja syvästi inhimillinen romaani tekee modernista työelämästä purevaa satiiria. Satiiri on niin sattuvaa, että eläkkeellä oleva lukija voi vain tuntea suurta nautintoa siitä, ettei itse tarvitse olla osallisena työelämän konsulttivetoisissa kehityshankkeissa tai  raadollisissa juonitteluissa ja selkäänpuukottamisissa.

s. 101: ”CapIce oli paikka, jossa ei auttanut joutua pulaan. Jos jouduit veden varaan, koskaan et voinut olla varma, oliko kohti ojentunut käsi vetämäsää sinut ylös vai painamassa lopullisesti pinnan alle.”

Kuten kirjan esittelyteksti mainitsee, kirja todella on koukuttava. Se on hyvin kirjotettu, henkilöt uskottavasti kuvattuja ja kirjoittaja ilmiselvästi tietää mistä kirjoittaa. Jukka Hakala on brändiammattilainen ja liikkeenjohdon valmentaja, joka on julkaissut useita kiitettyjä viestinnän tietokirjoja. Valheet joihin uskomme on hänen esikoisromaaninsa.

Pahimpia ovat tarinat, joita kerromme itsellemme. Mihinkään ei ole niin helppo uskoa kuin omiin valheisiinsa.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Teir Philip: J&B Scener ur ett skenäktenskap

Rytisalo Minna: Jenny Hill

Nunez Sigrid: Paras Ystävä